Steigerbouw
WAT DOEN WIJ

Verfsysteem

 

 

 

 

 

Verfsysteem

Aangezien we in Nederland in een zeeklimaat leven, heeft buitengevelisolatie veel te verduren met de aangroei van alg. Om de conditie van de isolatie zo goed mogelijk te behouden is het zaak dat alg aangroei zo snel mogelijk wordt verwijderd. Indien het alg al de nodige schade heeft aangericht, is een opfrisbeurt van de verflaag noodzakelijk.

Opknappen van de verflaag

Het aanbrengen van een nieuwe verflaag kan met ons eigen 2-laags verfsysteem. Het type verf wat wij vaak gebruiken is de Sto-Lotusan muurverf. Een hoogwaardige verf met unieke eigenschappen. Zo is het door haar dampopenheid bijzonder geschikt voor toepassing op buitengevelisolatie.

Plan onderhoud in voor langdurig resultaat

Ieder product heeft onderhoud nodig; zeker in een buitensituatie. Op zich helemaal niet erg, als er maar rekening mee wordt gehouden in de exploitatiekosten van het gebouw.

Extra bescherming

Als uw budget het toelaat zouden wij adviseren om direct bij het aanbrengen van de buitengevelisolatie een vuilwerende coating aan te brengen. Door het aanbrengen van een extra coating worden gevels nog beter beschermd, krijgt vervuiling minder kans en wordt onderhoud uitgesteld. Ook hiervoor is de Sto-Lotusan muurverf bijzonder geschikt.

Verf keuze van belang bij gevelisolatie

Wist u dat het type verf veel effect heeft op de hoe schoon de gevels zijn en hoe vaak er onderhoud uitgevoerd moet worden. IJsselmonde is gespecialiseerd in het aanbrengen van verfsystemen op gestucte ondergronden. Bekijk de video hieronder om te zien wat de juiste verf voor effect heeft op een gevel.