Steigerbouw
IJSSELMONDE

Expert in Prefab gevelsystemen

Innovatief en volledig getest en goedgekeurd volgens de huidige bouwnorm
IJSSELMONDE

Een gespecialiseerd team

Voor een perfect resultaat voor opdrachtgevers en bewoners

IJsselmonde PREFAB

Hoe groot is de bijdrage van prefab aan de huidige bouwopgave? Deze vraag hield IJsselmonde Prefab al sinds 2015 bezig. Meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het energetisch renoveren en aanbrengen van buitengevelisolatie voor bestaande woningen. In die kwart eeuw zijn we ieder bouwsysteem tegengekomen. Als we in die jaren één ding geleerd hebben: kwaliteit en vakmensen maken het verschil! Voor prefabricage is dat niet anders, maar leggen we de lat nog hoger. 

Met Sto ontwikkelde IJsselmonde Prefab het StoPanel-gevelsysteem dat is afgestemd op de Europese markt. Het prefabsysteem is gebaseerd op de StoPanel-technologie die ruim 10 jaar geleden in Noord-Amerika is geïntroduceerd. Beproefde technologie op basis van een stalen frame. Hiermee kunnen we aan de hoogste Nederlandse en Europese eisen voldoen en de bouwsnelheid een boost geven.

Door IJsselmonde Prefab wordt StoPanel in licentie gemaakt. Onder geconditioneerde omstandigheden en onafhankelijk van weersinvloeden. Dat gebeurt door vakmensen die hun meters op de bouw hebben gemaakt. Want op de millimeter nauwkeurig werken, vergt inzicht en finesse. We maken zo een kwaliteitsslag waar de hele bouwketen en toekomstige bewoners van profiteren. 

Waarom staal?

Het unieke van het Sto-panel prefab element is dat het skelet van staal is. Dat is een bewuste keuze, omdat staalbouw veelzijdiger is en veel beter presteert dan hout of beton. Zo is het:

Waarom staal?

Het unieke van het Sto-panel prefab element is dat het skelet van staal is. Dat is een bewuste keuze, omdat staalbouw veelzijdiger is en veel beter presteert dan hout of beton. Zo is het:

NIEUWS

Nov 2, 2023

Staal maakt gevelsysteem lichter, stabieler en maatvast Na 40 jaar ervaring met Buitengevelisolatie volgen wij al 10 jaar de ontwikkeling in de prefab markt. Vanuit onze traditionele visie keken wij hier altijd wat sceptisch naar, tot wij 5 jaar geleden

Renovatie 7 woonblokken Voor de renovatie van deze 7 woonblokken is gekozen voor een afwisselend gevelbeeld met gevelstuc en houten bekleding. Dit geeft een speels beeld en de woningen een geheel eigen karakter. De woningen worden momenteel geïsoleerd en voorzien

May 5, 2023

De Volgende 3 Neduco-flats De eerste flat is klaar en het steiger zal binnenkort verplaatst worden naar de volgende flat. IJsselmonde Steigerbouw verzorgt hier het complete steigerwerk; de aannemer wordt dus qua aanpak van de gevels volledig ontzorgd.Een detail waar