Een compleet product van buitengevelisolatie

Bent u op zoek naar een specialist in buitengevelisolatie? Dan bent u bij IJsselmonde aan het juiste adres. Wij bieden het complete pakket inclusief perfecte eindafwerking. Aangezien wij het merendeel van het materieel in eigen beheer hebben, bieden wij een compleet product voor zowel kleine- als grote projecten.

Buitengevelisolatie

Pak uw gebouw in met de hoogwaardige isolatie ‘jas’ van IJsselmonde; kostenefficiënt en duurzaam!

Renovatiesystemen

Investeer in de kwaliteit en duurzaamheid van uw gevelisolatie. Wist u dat zelfs de meest betrouwbare gevelisolatie systemen onderhoud nodig hebben?

Steigerwerk

Naast het aanbrengen van buitengevel isolatiesystemen en schilderwerken kunnen wij op projecten ook het steigerwerk voor u verzorgen.

Spuitwagen

Wij beschikken over de enige spuitwagen van Europa om snel en efficient te werken zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Verfsysteem

Wij knappen de verflaag voor u op bij aantasting door alg en andere invloeden van buitenaf.

Bouwkundige activiteiten

De vraag naar andere bouwkundige activiteiten groeide waardoor wij ons verder hebben gespecialiseerd in het waterdicht maken van gevels en het aanbrengen van waterslagen, strippen en daktrimmen.

Renovatie spouwankers

IJsselmonde heeft veel ervaring in het aanbrengen van renovatie spouwankers en kan als hoofdaannemer optreden. Hierbij verzorgen wij het onafhankelijk onderzoek (extern), de verankering en de buitengevelisolatie.