Wat doen wij

Buitengevelisolatie

Heeft u te maken met de nieuwbouw, renovatie of transformatie van een gebouw? Dan weet u dat isolatie een belangrijke factor is om energie te besparen. Hierbij is de meest kostenefficiënte manier om het gebouw in te pakken met een hoogwaardige isolatie ‘jas’.

Minder CO2-uitstoot, kostenbesparend en gezonder

Buitengevelisolatie heeft meerdere voordelen. Door met zo min mogelijk dikte een zeer hoge isolatiewaarde te creëren, isoleren wij het gebouw op een zo effectief mogelijke manier. Vervolgens wordt de warmte beter behouden wat een besparing op stookkosten en minder CO2-uitstoot als gevolg heeft. Tel hierbij de relatief lage bouwkosten ten op zichten van de hoge opbrengst bij op en u verdient uw investering snel terug!

Energetisch opwaarderen van gebouwen

Ook wanneer u als gebouweigenaar bezig bent met het energetisch opwaarderen van uw gebouw raden wij de buitengevelisolatie van IJsselmonde aan. Zo is uw gebouw klaar voor een mooie en vooral duurzame toekomst.

De buitengevelisolatie van IJsselmonde

De vorm van isolatie in de vorm van een hoogwaardige ‘jas’ passen wij toe voor zowel renovatie als nieuwbouw. Ons product is al veelvuldig toegepast bij woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen. Hierbij bestaat de afwerking meestal uit stucwerk. Het afwerken met isolatieplaten met wapeningslaag of een steenstrip is hierbij het meest actueel.

Gestucte afwerking tot in detail

Het stucwerk voeren wij met veel zorg uit, zodat de afwerking tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Met de juiste detaillering, toepassing en zorg in de onderhoudsfase kan gedurende de volledige exploitatietijd optimaal genoten worden van deze gevelafwerking. Gezien de metselwerk-cultuur in Nederland is de afwerking met een steenstrip een veel toegepaste afwerking. Met de juiste zorg en aandacht voor detail bereiken wij het mooiste resultaat. Steenstrip-afwerkingen passen wij veelvuldig toe bij renovaties, maar zeker ook bij nieuwbouw.

Neem contact op met ervaringsdeskundigen

Het team van IJsselmonde heeft jarenlange ervaring op het gebied van buitengevelisolatie. Al vanaf de jaren ’80 zijn wij de expert in isolatie, waardoor wij al heel veel ‘gestucte meters’ hebben gemaakt.

Wilt u een afspraak maken, een offerte op maat of meer informatie zoals over de specifieke technische specificaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.