Steigerbouw
WIE ZIJN WIJ

Missie

Missie en visie

De productie van StoPanel is een toevoeging op de bestaande bedrijfsactiviteiten van IJsselmonde. Als specialist in buitengevelisolatie verduurzamen we bestaande woningen. Maar we wilden méér bijdragen. 

Het woningtekort in Nederland is hoog en loopt steeds verder op. Dat heeft allerlei oorzaken. Bouwvergunningen worden traag verleend, een gebrek aan bouwlocaties, een toename van het aantal huishoudens én een tekort aan vakmensen. De druk op de bouw om te versnellen is hoog, maar door  industrieel te bouwen kunnen we de realiteit bijbenen.

Ons doel is om elke opdracht zo tijdbesparend en kostenefficiënt mogelijk en met de hoogst haalbare kwaliteit uit te voeren. Hierbij werken wij onder het motto ‘afspraak = afspraak’

Afspraak = afspraak

Prefab biedt tal van voordelen. Er wordt gebouwd in een geconditioneerde omgeving. Dat is prettig voor onze oudere vakmensen die het weer niet hoeven te trotseren. Maar ook voor onze klanten. Wij garanderen een uniforme kwaliteit! De kwaliteitsproducten van Sto worden vakkundig samengebracht in een gevelelement dat voldoet aan de hoogste eisen. Alle stappen in het productieproces worden gecontroleerd. Prefabricage is tijdbesparend en kostenefficiënt. We ontzorgen de aannemer door zonder steiger te bouwen. En we werken volgens een strakke planning. Want afspraak = afspraak!