Steigerbouw
WIE ZIJN WIJ

Lean

IJsselmonde is LEAN

Systematisch en continu verbeteren van processen

Dat is de kern van LEAN bouwen. Er is bovendien geen bouwproces waarin we die verbeterslag beter kunnen aantonen en monitoren dan met prefab bouwen. Iedere stap die we zetten - van de engineering tot de realisatie – wordt standaard gemonitord. Met dat inzicht zijn we in staat om sneller, energie-efficiënter en schoner te werken én de kwaliteit steeds naar een hoger niveau te tillen.

Verder in gevelisolatie door digitalisering

De optimalisatie van het proces uit zich niet alleen in de productiehal, ook administratieve werkprocessen zijn volledig geautomatiseerd. Door deze automatisering zijn alle bedrijfsstappen optimaal in beeld. Zo kunnen we – indien nodig - tijdig ingrijpen en faalkosten voorkomen. Uw voordeel? Snelle communicatie en een besparing in zowel tijd als kosten!

Projectgericht verwerkingsadvies voor gevelisolatie

Van LEAN werken profiteren onze klanten ook. Op het moment dat een project in opdracht is, verzorgen wij uitgebreide en projectgerichte detailboeken. IJsselmonde beschikt over een ruim opgezette detailbibliotheek waarin alle basisdetails en principes zijn opgenomen. Vanuit deze bibliotheek wordt het complete projectgerichte detailboek uitgewerkt. Dit detailboek is voorzien van duidelijke gevelaanzichten met vermelding van de detailnummers. Afspraken die in het voorbereidend stadium zijn gemaakt, vertalen wij in de werkdetails. Dit geeft ons en de direct betrokkenen veel duidelijkheid en overzicht gedurende het project.