Steigerbouw
REFERENTIES

B-Line Condominiums te Toronto, Canada

De B-Line appartementen vallen op door het verbluffende design en de unieke afwerkingen.

Referenties Details

Aanmer Riise Building Inc.
Opdrachtgever Marco De Simone of Royalpark Homes
Architect John Romanov | Romanov and Romanov Architects
Systeem StoTherm Classic met Stolit en Ecoshaoes
Projectomvang 3.450 m² oplevering 2019
Bijzonderheden Architectonisch hoogstandje

Het project bracht verschillende uitdagingen met zich mee, waaronder de behoefte aan complete isolatie, een complex ontwerp met meerdere afwerkingen en een beperkt bouwterrein. Het StoPanel Classic NExT ci-paneelsysteem van SkyRise Prefab, gecombineerd met de aanpasbare afwerkingsoppervlakken van Sto, bood de ideale oplossing: het voldeed aan de eisen van de klant en voegde impact toe aan een geweldig architectonisch gebouw.

Functie-eisen
Het hele project was gericht op een complete isolatieoplossing om eersteklas comfort en efficiëntie te garanderen voor de kopers in het barre klimaat van Toronto. De beperkte bouwlocatie maakte veldwerk echter onmogelijk, waardoor geprefabriceerde panelen de enige haalbare optie waren. De premiumproducten van SkyRise Prefab voldeden aan de goedkeuringen van de stad, maar boden ook het gemak van installatie binnen de beschikbare beperkte ruimte.

Slimme oplossing
De innovatieve aanpak van SkyRise Prefab voor het B-Line-project omvatte onder meer de introductie van nieuw beschikbare Sto-afwerkingslaagopties, zoals StoCast Wood en StoCast Brick, die nog niet eerder in Noord-Amerika waren gebruikt. Om deze afwerkingen aan de klant te laten zien, werd een reis naar Europa georganiseerd, zodat ze de producten op gebouwen uit de eerste hand konden waarderen. Ondanks de complexiteit van het project en de uitdagende installatielogistiek, resulteerde de nauwgezette planning en uitvoering van SkyRise Prefab met het StoPanel-systeem in aanzienlijke tijdsbesparingen en een uniek gebouw dat een bewijs is geworden van hun capaciteiten.

Gerelateerde Referenties

Mar 21, 2024
Verduurzaming op hoog niveau
Feb 15, 2024
Onderhoudsvriendelijk met een frisse, sprekende uitstraling
Nov 21, 2023
Betaalbare en complete buitengevelisolatie.
Nov 10, 2023
Seniorenwoninggebouw met 3 verdiepingen.
Nov 10, 2023
Binnen 2 jaar 2 complete hotels opgeleverd.
Nov 10, 2023
7043 m² Woonoppervlakte gecreëerd.