Steigerbouw
REFERENTIES

111 Church Street te St. Catharines, Canada

7043 m² Woonoppervlakte gecreëerd.

Referenties Details

Aanmer Solid General Contractors Inc.
Architect NewGround Canada
Systeem StoTherm Classic met Stolit en Ecoshaoes
Projectomvang 7.050 m² oplevering 2019
Bijzonderheden Milieuvriendelijk gebouw

SkyRise Prefab Building Solutions ontwierp, produceerde en installeerde 7043 m² van StoPanel Classic NExT ci-panelen voor dit betaalbare woningbouwproject in St. Catharines, Ontario.

Functie-eisen
Pennterra Group wilde comfort, stijl en duurzaamheid toevoegen aan een project dat te maken had met strikte kostenlimieten. Investeringen in milieuvriendelijke voorzieningen zoals geothermische verwarming moesten een maximaal rendement op de investering opleveren. En de vereenvoudigde structuur moest duurzaam zijn en er geweldig uitzien.

Slimme oplossing
SkyRise creëerde een thermisch efficiënte gebouwbehuizing door gebruik te maken van 3” GPS-doorlopende isolatie, waardoor de thermische efficiëntie werd gemaximaliseerd. Toen onverwachte bodemomstandigheden de installatie van de fundering vertraagden, kon SkyRise het schema voor de behuizing van het gebouw comprimeren. Voor visuele aantrekkingskracht werden Stolit®-afwerkingen gecombineerd met Sto EcoShapes® Vintage. Het resultaat is een milieuvriendelijk gebouw, dat volgens planning wordt opgeleverd, waarin huurders comfortabel en trots kunnen wonen.

Gerelateerde Referenties

Jun 3, 2024
Verduurzaming op hoog niveau
Mar 21, 2024
Verduurzaming op hoog niveau
Feb 15, 2024
Onderhoudsvriendelijk met een frisse, sprekende uitstraling
Nov 21, 2023
Betaalbare en complete buitengevelisolatie.
Nov 10, 2023
Seniorenwoninggebouw met 3 verdiepingen.
Nov 10, 2023
Binnen 2 jaar 2 complete hotels opgeleverd.