Nassaustraat te Maarssen

StoDeco geheel op maat verzorgd

Deze woonblokken in Maarssen hebben een hele metamorfose ondergaan. De gevels zijn weer goed geïsoleerd en hebben op maat gemaakte StoDeco gekregen.

De gemêleerde kleurschema van de keramische steenstrips geeft een speelse en eigentijdse uitstraling. Alle kozijnen hebben een rollaag boven in de bovennegge waardoor het traditioneel metselwerk heel echt wordt nagebootst. De StoDeco platen zijn gelijk met de voorkant van de keramische steenstrip aangebracht.

Aannemer:
C. van Dillen en Zoon te Culemborg

Opdrachtgever:
Portaal te Utrecht

Architect:
Op Ten Noort Blijdenstein te Utrecht

Systeem:
StoTherm Vario met Keramische steenstrips i.c.m. StoDeco platen

Projectomvang:
3.500 m² gereed in 2011

Bijzonderheden:
Complete wijk ingrijpend verbeterd

StoDeco op maat
De StoDeco platen zijn speciaal voor dit project gemaakt. In de platen zijn banen gefreesd waardoor het idee van een luik ontstaat. Na het frezen zijn de luiken met een 2 laags verfsysteem zijn afgewerkt. Met de baksteen look en structuur in combinatie met de StoDeco platen is er geheel nieuw en fris geheel ontstaan.